Friday, June 18, 2010

Rindu Sama Kamu...

Rindu bangat ni...[napa tetiba nak bangat-bangat lak???pengaruh BENCI BILANG CINTA kot. Mr.Teddy baca jangan suspend ok...Pasni jangan jelez dengan blog i plak selepas dgn facebook. hehehe. Rindu nak 'hupdate' blog la. 5 hari dah tak jenguk blog busyuk ni. Busy sangat la. Ni pun curik tyme lunch pada hari Jumaat. Balik awal sebab tak tau dah nak merayap ke mana. Mo shopping belum gaji + tak ada nafsuhilang nafsu shopping???pelik ni.huhuhu.Siannya saya.

Lately ni macam sedikit pelik [ Mr.teddy mesti bersyukur gila baca statement ni.hahaha]. Pelik sebab macam dah tak ada nafsu nak shopping. Pelik tak agak-agak???hehehe. Kalau dulu meroyan kejap bila turun Shopping Complex pastu ada sale. Duit mengalir macam air. Sekarang tak ada feel sangat la. Setakat "owh sale.Rasa macam tak ada barang nak beli je".

Adakah ini kesan daripada penangan sedang berada dalam 'mode orang nak kawen'. hahaha. Kalau nak beli barang tu macam fikir:"Eh. Tak boleh...tak boleh. Tak ada dalam list bulan ni. Nanti budget lari". Bagus jugak la yek. Boleh la saya menabung lebey-lebey sikit.hehehe.

Memandangkan dah lama tak update ni. So, nak update la sekali. Semalam birthday Mr.Teddy saya. Memandangkan duduk berjauhan, so wish dari jauh je la yang boleh. Nak present tunggu you balik ok dear. Special punya. hehehe. Hope you like it. =D

For The Man Who Means The World To Me...My LOVEly Mr.Teddy Bear:

"Today, I want to tell you just how grateful I have been to share this happy life with you. You've always understood me and been gentle with my heart. In all my favorite memories, you've played the biggest part. You've given me the best of you and made each year so sweet. I hope you know that every day your love complete me. HAPPY BIRTHDAY DEAR..."


**Jiwang pulak. Sorry yer siapa yang tak tahan geli n nak muntah. Sila ambil baldi siap-siap.hehehe

2 comments:

  1. alamak..apesal tak inform awl2 suh prepare baldi siap2...kn dah muntah depan lappy nih!haha

    hepi bufday mr teddy!
    semoga hubungan korg berkekalan ke akhir hayat...
    (perh ayat tak tahan tu...)

    ReplyDelete
  2. cik panadol~aiyak...dah termuntah ker...sorry la...habis lappy you...hehehe...anyway..thanx for your pray...Aamiiiiin...

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...