Wednesday, June 23, 2010

Mengapa Saya Mengantuk???


Assalamualaikum w.b.t

Ni baru balik dari site visit kat IKIM, Jalan Duta. Setelah dua hari tak masuk office coz berkursus hari ni masuk office terus sort kerja yang pending. Memang menimbun la kan [Ko dah tahu menimbun, tapi ko sempat lagi update blog eh. ].

Kenapa dah lari dari tajuk asal ni???So, kembali ke tajuk asal kita pada hari ini. Mengapa saya mengantuk??? Teringat time sekolah dulu, ada sorang my classmate ada tagline [ chewah siap tagline occay. Macam masuk AF plak ] Mengapa Aku Mengantuk???Dia memang selalu tido dalam class pon. Tapi yang peliknya kalau cikgu tanya dia selalu boleh jawab walaupun dia tengah nyenyak tido. Memang kagum. Mungkin dapat ilham dalam tido.hehehe. [Paan sorry la terngumpat ko plak kat sini.hehehe]. Ni dah lari dari tajuk lagi.

Okla nak cerita...Lately ni rasa macam penat semacam jerk. Tido awal [ Bangun tetap lambat. huhuhu]. Pastu bila pergi office mengantuk gila. Tadi time site visit pon baper kali menguap. Teruk betul la. Terasa macam masa bergelar student dulu plak. Nak pergi class selalu mengantuk. Dalam class lagi la tak payah cakap. Memang sangap habis. Tapi tu sebab kita mendengar jerk. Situasi sekarang adalah berbeza sebab kita membuat kerja. Tu pon boleh mengantuk. Apala nak jadi ni. Nak kata tido tak cukup mungkin tidak berlebih adalah kot. Ye la tido awal, bangun macam biasa.

Apa yang boleh buat untuk hilangkan mengantuk erk???Rasa macam masalah besar lak. Ye la bila kita mengantuk secara tak langsung rasa tak ada mood je nak buat kerja Bukan alasan tau . Dah tu memanjang jer menguap. Otak pun jadi slow je nak pikir. Tolong bagi solution.huhuhu.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...