Sunday, May 9, 2010

HAPPY MOTHER'S DAY...


Assalamualaikum w.b.t...

Hari ni 9hb May. Hari ape yerk???Mother's Day la kengkawan. Mother's Day ni diraikan untuk para ibu-ibu pada setiap hari ahad minggu kedua bulan May. So. tahun ni hari ahad minggu kedua jatuh pada 9 May 2010. Dalam hidup saya ada beberapa ibu yang saya nak wish SELAMAT HARI IBU...

1)MAK KESAYANGAN SAYA

Selamat Hari ibu mak...minggu ni tak dapat balik umah pulak. So, xdapat nak celebrate sesama. Tapi Aien dah belikan something untuk mak. Nanti Aien balik umah, Aien bagi k. Pagi ni call umah, ingat nak wish kat mak. Tapi mak xda kat umah pulak. Pergi kursus haji.So, tak dapat wish. So, Aien nak wish kat sini la. "Selamat hari ibu mak. Semoga sehat-sehat selalu. Dan semoga apa yang mak hajatkan untuk tahun ni tercapai. Thanx for being such a lovely mom to me"

2)BAKAL MAK MENTUA

Happy mother's day untuk bakal mak mentua. Tak ada beli present apa-apa pon.huhuhu.Hampeh tol bakal menantu nih.hehehe.SO, juz nak wish "Happy Mother's Day. Semoga sehat-sehat selalu"

3)KAKAK-KAKAK N KAKAK-KAKAK IPAR SAYA

To uda [umi kepada Muhammad Irfan, Angah [ibu kepada Nadhirah & Luqman Hakim], K.ika [mama kepada Fatin Farhah, Fatin Farisha, Faiz Farhat & Fatin Farzana], K.ida [ibu kepada Hadif Izham & Amin Imran] dan K.ina [ibu kepada Putri Alifah Ilyana & Alif Ikhwan]:"Selamat hari ibu kakak-kakakku. Be a good mom especially tu Uda. Jangan garang-garang sangat dengan Irfan tau.hehehe."

4)KAWAN-KAWAN KU

To K.zam,K.Ida, Anis, Jijah: Selamat hari ibu. Semoga anak-anak menjadi insan soleh & solehah.

To Deck: Jaga kandungan leklok. Tak sabar nak tengok ko bawak perut besar.Sure mak buyong habis.wahaha...

Sekian wish saya untuk para-para ibu di sekeliling hidup saya. Kepada semua ibu di dunia"Happy Mother's Day"

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...