Friday, April 30, 2010

My New Sweater


Assalamualaikum w.b.t

Hype. Dah lama nak cerita pasal ni, tapi tak berkesempatan. So, hari ni mau mengupdate cerita yang dah agak basi nih. hehehe.

Last weekend Mr.teddy balik Kl. So, kitorang pun mengambil kesempatan untuk 'ngedate' sepuas-puasnya. Mr.teddy siap amik saya kat office lagi. Tapi yang lucunya amik kat office by train. Hahaha. Tau jer la jalan KL, bila dah petang jammed tahap gaban. Ngedate dalam train.hehehe. Pastuh g port ngedate biasa, kitorang pun layan movie 'Date Night'. Memang lucu kaw-kaw punya movie nih. Before tengok wayang tu jenjalan dulu lepas kekenyangan makan kat Secret Recipe. Banyak sangat makan occay.hohohoh.

Sambil jenjalan tuh saya pun cakap la nak tengok wayang tak bawak sweater, mesti sejuk la. Tetiba ada someone tu teringat nak belikan saya new sweater [sebenarnya sejuk tu ayat pancing je nak bagi ingat.hahahaha]. Kitorang pon meronda la, tapi tak jumpa pon yang cun. Hampa. huhuhu. Dalam kehampaan tu jalan la nak g cinema. Malas dah nak cari. Tiba-tiba Mr.teddy masuk kedai Adidas. Pastu saya pun ternampak la satu sweater yang cun. Apa lagi sengih-sengih sikit. Dia pon belikan la saya that sweater. Finally i've got my new sweater. Pastu Mr.teddy pon tersenyum lebar coz saya takkan lagi my sweater lama tu yang telah menyakitkan mata dia.hahaha. THANX DY.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...