Saturday, March 20, 2010

Buku Lakaran Masa Depan


Assalamualaikum w.b.t...

Hype...Semalam saya baru pergi Pesta Buku Antarabangsa kat PWTC [pst...pst...ponteng keje tau, jangan report sama bos.huhuhu]. Best giler occay [sib bek x jadi giler lagi]. Masuk2 jer PWTC yang kat area escalator tuh dah jumper Karangkraf punyer tempat. Means Alaf 21 pon ader sekali. Memang strategic betui la port dier.hahaha.Banyak juga ler berhabis. Saya banyak beli novel kat sini[6 novel-baru2 belaka...sempat la gak dapatkan autograph author buku sebab tyme nih xramai sangat]. Dah beli-beli baru perasan banyak rupernyer. hohoho.Pastuh kat Karangkraf nih gak saya beli 3 magazine yang tebal-tebal belaka. Berat tahap gaban back pack yang saya bawak. Makin bantut gue.hehehe.

Pastuh saya cari Booth publisher Jemari Seni(JS) sebab Hlovate [my fav author - novel dier memang best] punyer pasal. Yang bestnyer, padahal booth JS dekat jer tapi organizer Pesta Buku ni bijak, dorang g block jalan sampai ke hujung hall yang kat seberang sungai tuh. Padahal x mau p pon. Dah alang-alang sampai kat hall yang seberang sungai nih, saya pun cari booth Kakinovel. Selamat beli dua buku. Pastuh baru la pergi JS punyer booth. Saya beli dua lagi novel. Total novel saya beli 1o. Tak sedar pon dah beli banyak.hehehe.

Adoyai boleh tahan la penat berjalan kat Pesta Buku nih. Nasib baik saya dah surf kat online dulu buku baru then dah decide siap2 nak beli buku aper, so jimat la masa sayer sket. Kalau x berjam juga la jawabnyer.So, kengkawan...singgah ler Pesta Buku. Murah-murah belaka.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...