Wednesday, October 14, 2009

SAYA & TEDDY BEAR

Assalamualaikum...ari nih sayer nak citer pasal teddy bear dlm hidup saya pulak...(^o^) Sebenarnyer saya bukan la peminat @ pengumpul setia teddy bear...kalau orang bagi saya akan ambil n simpan @ guna untuk peluk...hehehe... Saya x pernah beli teddy bear untuk diri saya sendiri kecuali teddy bear (teddy tales) yang kecik2 tuh...kalau teddy bear yang besar2 nih tunggu orang bagi je r...hehehe(^o^)Buat masa sekarang saya ader 3 teddy yang saya sayang sangat....

1)Mr.JayJay

Tiap2 malam JayJay dah jadi peneman tido kalau saya kat umah sewa...kalau saya balik umah mak, tinggal la JayJay sowang-sowang...sian JayJay...Saya namakan bear nih JayJay sebab dibeli di JJ Cheras Selatan...Ejoy a.k.a my mr.teddy yang bagi...tengah2 jalan2 kat JJ tiba dier tanyer sayer nak bear x?mesti la saya jwb nak...Rezki jgn ditolak...hehehe(^o^)...Ejoy suh saya pilih sendiri...Setelah puas round, at last saya pilih JayJay...Sebab JayJay paling cute antara yang lain...hahaha...Thanx Dy for this lovely bear,so leh wat bantal peluk tiap2 malam...hehehe

Mr.JayJay - berangan men lap top saya...

2) Cik Ros

Baru-baru nih JayJay dapat kawan baru...Cik Ros...Saya panggil Cik Ros coz tyme saya dapat, Cik Ros digubah sekali dengan sekuntum bunga ros n chocolate FR. Cik Ros ni birthday present from Ejoy...Saya simpan jer Cik Ros dalam almari coz sayang nak buka dier punyer wrap...saya juz kuarkan chocolate FR jer...2 pun sayang nak buka sebenarnyer, tapi lagi sayang n rugi kalau x makan...hehehe....

Cik Ros - Still dalam wrapper...sayang nak buka...

3) Mr. TEDDY a.k.a Ejoy

Jeng...jeng...inilah die penyumbang terbesar kewujudan teddy2 saya...kalau encik nih xder, xder r saya dapat JayJay n Cik Ros...Saya panggil encik nih mr.teddy coz dier memang cam teddy bear...hahaha...Sorry Dy, I cilok u punyer pict...u pesan suh letak pict yang best2 kan...i cari2 xjumper pun...Nih jer r yang ader...pict muda2 u kat burger king...n u tau kan yg i memang suker this pict...hehehe(*o*)....Dy, thanx for being my lovely teddy bear...(^o^)really appreciate it...n also thanx for those lovely n cute teddy bear...juz like u<--ayat bodek,so,next tyme leh bagi lg k...hehehe

MY LOVEly mr.teddy bear a.k.a Ejoy

Tamat sudah kisah saya dan TEDDY BEAR...Setiap TEDDY BEAR tuh ader kisah n sejarah sendiri dalam hidup saya...N yang pastinyer saya sayang sangat dengan tiga2 teddy bears nih...

k, Chowz...




2 comments:

  1. errmmm nk wat camner kn..
    dr kecik spai ke besor mmg d kelilingi bear2..
    jgn pas ko kawin ko pun jd bear udah ler yer..

    ReplyDelete
  2. hohoho...cam ader potensi jerk...hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...