Wednesday, June 1, 2016

KAD & HADIAH MOTHERS DAY DARI KESAYANGAN

Assalamualaikum w.b.t

Saje nak share card mother's day dari Afkar. Nak kemas-kemas bag dia jumpa card ni. Auch touching je rasanya. Terus meleleh air mata Umi. Thank you so much Abang. Umi happy sangat dapat card dari Abang. Cantik sangat. Pandai abang buat. Really appreciate it. Thank you kat teacher yang tolong guide Afkar siapkan card ni.


Awww. Ada lovey dovey. Sweet sangat.

I love you too abang

Babah pun tak ketinggalan nak buat surprise kat Umi. Suh Umi ambilkan dia kain pelikat dalam wardrobe. Bukak-bukak pintu wardrobe eh apa ni dalam paper bag. Kite dapat hadiah la. Bukak paper bag ada hand bag. Alololo. Berjaya wat Umi meleleh air mata. Umi ni memang chengeng. Banyak nau tengok drama. Sket-sket nak nangis. Thank you Dy for the surprise. Macam tau-tau je I memang nak paw hand bag baru. Haha. Boleh wat pakai raya ni. Selalu Babah plan surprise jarang menjadi. Kantoi je. Tapi kali ni berjaya. Umi tak expect pun dapat hadiah.

Thank you Babah untuk hadiah ni

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...