Wednesday, September 9, 2015

Redeem Voucher Zalora

Assalamualaikum w.b.t

Last week dah selamat publish entry ni untuk Zalora. Thank you Zalora Malaysia especially Norain yang sudi bagi peluang ni kat saya. Dah lama tak update blog, tup tup dapat offer macam ni Alhamdulillah syukur. Bila dah selesai tugas yang diberi, seperti yang dijanjikan dapatlah kita voucher RM100. Bila dah dapat voucher je x tunggu lagi terus le kite serang website Zalora mengusyar apa yang boleh dibeli.

Fikir punya fikir nak redeem apa. Rasa macam nak jam je. Sebab kebetulan jam lama saya dah abis bateri. Tanya pendapat kengkawan diorang kata ok berbaloi redeem jam. Moh le kite survey jam. Survey punya survey, finally saya pilih jam brand Casio. Sebab before ni pun memang pakai jam Casio yang ni. Jam yang saya pilih ni harganya hanya RM115. Saya kena top up RM15 sahaja. Suka suka suka. hehehe. Bila dah selamat place order, tunggu la parcel kita datang ye. Tak lama pun hari Jumaat tu dah dapat parcel. Tak nyabo-nyabo tunggu balik rumah. Sampai-sampai terus bukak parcel. Excited bebeno kekdahnya dapat jam baru. Jam yang diterima pun as per expectation. Puas hati sangat. Ok dah boleh bergaya dengan jam baru. Chewah.


Taraa...parcel from Zalora


Ni la dia jam yang saya pilih...


Sekali lagi thanks a lot to Zalora Malaysia =)





No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...