Tuesday, September 1, 2015

Jenama Terbaru Aleena Tudung

Assalamualaikum w.b.t

Kebelakangan ni semakin banyak jenama tudung kat pasaran lebih-lebih lagi jenama tudung online. Maklumlah, sekarang memang orang ramai lebih suka untuk membeli secara online. Termasuk le orang yang menulis ni. Hehehe. Sebabnya proses pembelian yang amat mudah dan pantas serta kita juga boleh membuat penjimatan yang lebih. Online kan selalu jual pada harga yang berpatutan dan mampu milik. Click-click je sekarang ni. Semua di hujung jari. Masa pun jimat. Tak yah dah lagi nak bersesak-sesak kat shopping mall.   

Salah satu jenama tudung online terbaru yang harus korang miliki adalah jenama Aleena tudung yang juga kini boleh dibeli di laman web ZALORA Malaysia. Mungkin masih belum dikenali ramai, namun jenama tudung ini sudah mempunyai sejumlah penggemar yang tersendiri dengan menawarkan pelbagai koleksi tudung online. Antaranya koleksi instant shawl dan koleksi tudung bawal.



Seperti jenama-jenama tudung online yang lain, Aleena tudung juga turut menawarkan koleksi instant shawl yang cukup mudah dipakai dalam aneka pilihan warna yang menarik. Sekarang ni kan memang tengah trend instant shawl. Sarung je. Sap sap soi dah siap. Bukan setakat tu je, jenis fabrik yang digunakan juga adalah selesa dipakai dan ringan di kepala. Tu antara ciri-ciri penting untuk memilih tudung. Tak ada la si pemakai rasa rimas n panas. Saya pun memang jenis pakai instant shawl je skang ni. Boleh la tambah koleksi instant shawl Aleena dari Zalora.



Selain koleksi tudung instant shawl yang biasa anda temui di pasaran, Aleena juga menawarkan aneka pilihan rekaan instant shawl yang trendi dan pastinya menepati citarasa para pembeli.




Korang juga boleh dapatkan koleksi tudung bawal Aleena yang boleh ditemui dalam pelbagai pilihan corak dan warna menarik. Koleksi tudung bawal Aleena ini juga terdapat dalam beberapa jenis fabrik seperti cotton dan satin. Cantik-cantik kan design tudung bawal Aleena ni. 





Ha tergoda tak tengok koleksi Aleena tudung yang menarik ni. Apa tunggu lagi. Jangan berlengah untuk dapatkan koleksi Aleena tudung di laman web Zalora Malaysia dalam pelbagai pilihan rekaan, corak dan warna menarik. Dan yang paling best sekali, kesemua koleksi tudung ini boleh korang miliki dengan tawaran harga yang cukup berpatutan!!! Cepat g serang laman web Zalora Malaysia.



1 comment:

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...