Wednesday, June 3, 2015

Afkar Join School Trip

Assalamulaikum w.b.t

Last week Afkar join school trip g Putrajaya. Pergi Taman Botani, Taman Wetland n Putrajaya Cruise. Amboi Umi pun xpernah sampai tau. Cruise je la pernah naik. Masa mula dapat surat dari teacher tu, fikir-fikir gak nak bagi pergi ke x. Pastu Mr.Teddy cakap bagi je la. Biar dia belajar benda baru. Pastu sehari sebelum pergi tu, Umi dia yang nebes terlampau. haha. Ye la risau kot. First time outing tanpa kitorang. Tahu la Afkar macam mana. Ligat semacam. Pagi time hantar g school, berjela-jela pesanan bagi kat teacher Afkar. hahaha. Annoying je Umi si Afkar ni. kekeke. Teacher ada whats app gambar-gambar time trip. Nampak Afkar ok-ok je n enjoy. So lega la sket. Jom tengok gambar-gambar yang Teacher Afkar ada share.



Dalam Van otw nak ke Putrajaya. Ok la tu ha boleh peace lagi amik gambo.

Beratur depan sekali

Pose wajib. Peace!!!

Semangat budak tu

Ni kat Taman Wetland. Nak naik tram.

Mesti nak duduk sebelah gigirl tau. Sooooo Ejoy.

Cari budak topi kuning.hahaha. Setia betul bersama topi kuning.


Makan time

Buat aktiviti


Dalam Cruise


Ketiduran sudah. hahaha. Penat sangat le tu.

Ambil je dia dari sekolah terus berceloteh cerita Afkar tengok bird la, swan la, naik bot la. Macam-macam la dia berceloteh pasal trip. Enjoy bebeno la tu. Tanya teacher dia ok ke x sepanjang trip. Teacher kata overall ok je dia. Ada nangis-nangis sket time dia dah ngantuk. Yang lain ok je. Alhamdulillah. Next trip InsyaALLAH boleh la join lagi.

1 comment:

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...