Monday, May 11, 2015

Afkar @ Temasya Sukaneka Tadika

Assalamualaikum w.b.t

25 April haritu branch Tadika Afkar sekolah ada buat Temasya SUkaneka. Combine dengan branch lain. Meriah. Ada lebih kurang dalam 300 lebih tak silap anak-anak yang terlibat dari umur 4 tahun - 6 tahun. Ada 3 rumah sukan, Rumah Merah, Rumah Biru n Rumah Oren. Afkar wakil Rumah Merah. Untuk 4 tahun ada game Bawak telur (plastik) dalam sudu n Junjung bean bag atas kepala. Alhamdulillah Afkar ok je time sukaneka. Risau gak dia tak nak buat ke apa. hehehe. Semangat bebeno dia. Before sukaneka ni pun dah practise dulu kat tadika. So bila hari sukaneka tu, Afkar tau la nak buat apa. Dia siap ajar saya nak sorak "Ummi, cakap go go tau" sambil wat gaya. hahaha. Teacher dia ajar agaknya.


Khemah-khemah tuk anak-anak a.k.a peserta sukaneka


Afkar n kengkawan dari branch yang sama dengand ia.


Kita minum susu dulu.

Beratur dulu sebelum start.





Afkar tengah tunggu turn

Semangat bebeno





Clown pun ada

Untuk dua-dua acara Afkar dapat No.2. Dengan kawan pas dapat medal

Peace yo

Kitorang tak tunggu sampai habis pun sukaneka. Sebab Mr.Teddy nak g kije. So kitorang follow Mr.Teddy g Nilai. Kitorang melepak le kat Giant Nilai sementara tunggu Mr.Teddy habis kije. Melayan le Afkar main playground, main kete n motor remote, main kete yang masuk token tu. hahaha. Semua jenis game kat Giant dia main sampai naik bosan. hehehe

Lepas main kat padang, sambung main kat playground lak.

Round-round naik motor pinky. hahaha.


1 comment:

  1. Alahai tgk ni xsbar rasanya tggu sukaneka tadika auni.hihi

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...