Friday, May 8, 2015

Afham is Turning One

Assalamualaikum w.b.t

Sebelum kisah menjadi basi meh le update lelaju. 19 April aritu kitorang buat birthday celebration tuk Afham. Tema rainbow. Sebenornya xde pun plan nak wat apa-apa tema, tapi memandangkan kitorang wat kat KFC, so follow je la theme KFC. Rainbow pun boleh. Planning birthday ni pun sangat lah last minute. Lagi sebulan kot baru confirm nak buat kat mana. Bila dah decide nak buat kat KFC Sg. Chua, nak pilih tarikh pulak. Bulan 4 agak bz, banyak nau planning. Plan asal nak buat 11 April, pastu atas reason tertentu tukar tarikh jadi 19 April. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Meriah sangat!!!Tq sangat-sangat semua yang hadir. Family n kengkawan. Gang Morenian yang sama-sama havockan majlis.  Minta maaf tau kalau ada terkurang kat mana-mana.

Bagi kitorang harga Birthday Party Package kat KFC ni agak berpatutan. Sebab selalu kan kitorang memang wat kat luar birthday Afkar, range harga pun lebih kurang je. So tu yang decide wat kat KFC je la. Plus decoration n activities semua ada orang yang handle. Sonang baitu. Datang bawak diri je. Kitorang ambil package C macam yang kat bawah ni. Boleh add on menu lain time party tu. Macam kitorang add on ayam, air carbonate, air milo (tuk anak-anak) n party packs.


Tersangat le enjoy tengok aksi anak-anak dengan Chicky. Semua pun sporting je. Anak-anak n mak pak join activities. Event Organizer hari tu pun best. Pandai control crowd terutama anak-anak. Ampun tak ingat nama awak. Senang nak deal dengan dia. Birthday boy boleh pulak belasah tido. Sib bek dah potong cake time tu. Patutnya organizer suggest wat last potong cake, tapi kitorang request wat tengah-tengah sebab tengok birthday boy dah layu je. Abang birthday boy lak yang hover. Macam tu birthday dia. kekeke. Afkar kan. Biasa la dia. Ok la tak nak cite banyak-banyak, mohle tengok gambo. Tapi gambo dari hp je. Yang dalam camera lom dapat softcopy lagi.

DIY Welcome Board


DIY guest book

Props and party packs


Selain dari KFC punya makanan saya ada gak bawak cheesetart, apam polka dot, honey star n Candies


Sebijik cake from KFC, sebijik lagi Babah belikan rainbow cake tuk Afham

Birthday boy potong cake. Sibuk nak capai cake.


Cik abang yang tengah tu yang hover. Macam celebrate birthday dia pulak. haha


Time ni Organizer suh joget dgn Chicky.


Adorable sangat Ya n Zain. Comel duet joget berdua. hehehe


Zain si bijak. Comel je.

Anak-anak beratur nak salam Chicky

Amboi siap cium tangan

Fayel takut Chicky ke ni hehehe

Tengah main game.

Hamboi Dayah lebor gelak. hehehe.


Tq Zara, Wawa, Dayah n Mak Yong Yumie datang...

Tq Liza, Nurul n Kak Mi datang...

Dua orang mommy yang gojes, Sha n Micha. Tq tau datang.



Morenian Family...Tq sangat korang sama-sama havockan party..


Anak-anak buah posing ngan Chicky

Ni kije budak ni. Orang sibuk2 ngan Chicky dia sibuk main slide.

Afkar dengan Yaya

Afkar dengan Safiyyah

Dengan Nai n Kaisara


Dengan Mak su Ain


Sila jangan confuse birthday party sape sebenornya eh. hahaha. Memang abang dia je yang banyak enterframe. Afham tdoq lepas potong cake tu. Syian birthday boy x banyak gambar.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...