Thursday, February 12, 2015

The Mother ‘Hood Official Video

Assalamualaikum w.b.t

Video yang saya share kat bawah ni bukan sebab nak promote produk ke apa eh. Tapi cuba dapatkan message yang disampaikan. Jangan judge ibu bapa lain sebab dia tak buat sama apa yang kita buat. Semua ibu bapa nak yang terbaik untuk anak masing-masing. Hormat keputusan yang ibu bapa lain buat. 

Sumber : Youtube

Saya pernah terjumpa ada rakan-rakan yang macam dalam video kat atas ni. Judge parents lain yang tak buat sama apa yang diorang buat. Tak perlu la kot saya rasa. Masing-masing dah jadi mak pak budak. Kalau setakat berkongsi info tak ada masalah. Tapi tak perlu la nak hentam, nak condemn, nak perli-perli. Ha gitu.

Saya sayang satu group saya ni (korang tau sape korang), walaupun masing-masing ada pendirian masing-masing, walaupun pilihan kita tak sama, tapi kita tak pernah 'bash' antara satu sama lain.  Kita support each other. Apa-apa info kita selalu share sesama. Saya banyak belajar pasal natural remedies dengan diorang. 

 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...