Friday, February 6, 2015

Gadget SSC: Drool pad & bag

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak share gadget ssc. Saya ni kan baru je lagi berjinak-jinak dengan babywearing (read: ssc). So banyak benda pun tengah belajar. hehehe. Pastu bila jumpa gadget ssc yang cun jadi super excited. hahaha. Hampun ye.

Afham kalau duduk dalam ssc suke bebeno nyonyot shoulder strap tu. Lama dah saya nak cari drool pad, nak pasang kat ssc. So bila nyonyot tu tak ada la air liur melekat kat ssc. Plus drool pad senang basuh. Pastu time godek-godek group MBW ada la orang share pasal bag tuk simpan ssc lak. Terus tergoda nak mencarik. Ada yang share online shop ni jual gadget ssc:bag n drool pad. Yeah!!! Terus rasa nak lompat bintang.

Search kat fb: Sweet n Cosy. Mesti korang pun akan tergoda dengan design yang cantik-cantik. Bila dah tengok design bukan setakat nak lompat bintang, mata pun terus berbintang jadi rambang mata. Banyak gile design yang cantik-cantik. Sambil menaip ni pun sambil tertelan air liur. hohoho. Dalam banyak-banyak design yang ada, saya pilih design macaron. Sebab colourful boleh matching dengan ssc rainbow ku. Matching ke idok tengok gambo kat bawah jap g yer. Saya pilih design yang sama untuk bag n drool pad. Bila dah sampai parcel, bukak je n pegang kain. MasyaALLAH terus terjatuh hati. Kain lembut sangat. Jahitan pun kemas. Combination colour tuk bag tu suke sangat. Macam tau -tau je colour favorite.

Teruja bebeno. Terus buka parcel kita posing dulu. 

Matching ke idok dengan rainbow. hahaha. Apa pun saya suka gile. 

Nyum nyum macaron


Dah selamat rasmi pun baru ni, kemain sedap Afham menyonyot macaron. Ummi lak terliur tengok macaron yang colourful. Ok yang tengah mencari-cari gadget ssc sila lah terjah Sweet n Cosy. Produk lain macam kids apron, bib, toys pun dorang ada jual tau. Design memang cun sesangat.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...