Friday, February 13, 2015

Fenomena #instanthijabelyashazleen

Assalaumualaikum w.b.t

Finally terjebak gak dengan #instanthijabelyashazleen. hahaha. Thank you Kak Mi n Azie yang intro shawl best camni. Hehe. Dah try satu mesti nak lagi. Seyes best korang. Jimat masa dah korang nak bershawl. Sap sap soi dah siap. Sarung je. Pinless. Kecuali kalau korang nak kemaskan lagi cara pemakaian nak guna pin, pun boleh. Berkurang dah la drama sebabk di pagi hari muka Mr.teddy cemberut je tunggu bini dia bersiap. kekeke. Pastu bestnye lagi sebab tak yah iron. Dan paling penting labuh menutup dada.

Punya la lama berhajat nak g kedai Elya Shazleen, tak pergi-pergi. Padahal dekat bebenor. Seksyen 7 Bdr. Baru Bangi. Pastu kebetulan Monday tu lunch ngan Mr.Teddy kat area situ, bodek suh blanje #instanthijabelyashazleen sehelai. Pastu Mr.Teddy terlebih baik hati dia bagi beli 2 helai. Yeah. Nanti nak tambah lagi koleksi. Sebab dah jatuh hati sesangat ni. Tambah pulak dengan harga yang mampu milik. Boleh sesangat la.



Masa sampai ada colour baby pink je. Pastu Azie gtau kat dalam tengah jahit 2 colour ni. Haruslah tunggu kan. Panas-panas lagi ni. 

Ok ni rupa pakai #instanthijabelyashazleen. Hampunkan pipi yang tembun tu ye. 


Kalau korang nak beli online pun boleh gak, tapi memang ibaratnya pisang goreng panas la ye. Cepat nau habis. Aitu time g beli pun sekejapan dah licin. Ha, Kalau korang nak kirim instant shawl elya shazleen yang best ni boleh contact kawan saya Azie : 012-6164894. Dia personal shopper area Bangi.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...