Wednesday, December 10, 2014

Babah Dalam TV

Assalamualaikum w.b.t

Afkar buat lawak antarabangsa malam senin aitu. Kitorang anak beranak tengah melayan TV, tengok drama Suamiku Encik Sotong. Tetiba part Sharnaaz kuar tu boleh dia cakap "Babah...babah" sambil tunjuk kat TV. OMG. Ummi ko tak tahu nak gelak ke nak nangis. Bahaha. Sharnaaz Ahmad yang sado tu die kata Babah. hahaha. Babah tu Ummi rasa ghope Sharnaaz tak ada, tapi ghope hero tamil ada la sket. kekekeke. Sudahnya kitorang  tergelak. Dengan Afkar sekali join gelak. Yang tak tahan siap pergi kiss TV lagi. Adoidoi.


Babah nya pun tak menahan. Baru anak puji sket terus kuar dialog "I rasa i nak kena pergy gym la". Hamboi nak jadikan Sharnaaz idola ke. Jangan nak perasan sangat eh. Tang kepala je sama sebab dua-dua botak.
Sama ke?hmmmmmmmmmmm. Bahahaha






2 comments:

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...