Friday, November 14, 2014

Tiup Habuk

Assalamualaikum w.b.t

Fuh....fuh...fuh...koh koh koh...tiup habuk sampai terbatuk-batuk. Punya la bersawang blog. Lebih sebulan hoi terabai. Lama gila. Ada yang rindu tak ni. Bahaha. 

Mana menghilang ni sebenornya? Bz bebenor dengan kije office, sampai nak blogwalking pun xsempat. Korang pekabor?Sorry la ye,tak sempat nak baca blog korang. Balik rumah dah cite lain pulak dengan anak-anak.

Mula2 tu bz dengan satu task ni kat office. Sampai tak boleh nak wat bende lain dah. Perlukan kefokusan yang tinggi nak siapkan. Chewah. Seyes weyh sampai bawak kije balik umah. Mr. Teddy naik berbulu tengok saya bz sangat ngan kije office.huhu. Sorry ye Mr. Teddy n anak-anak. Stress kije office sampai bawak ke rumah. Huhu. Not good not good. 

Pastu bila dah nak settle, kebetulan saya dapat surat arahan pertukaran. Dah bz pindah office pulak. Ye saya dah jadi orang Putrajaya skang yaw. Cerita pasal kisah transfer ni. Alhamdulillah rezeki saya dapat pindah Putrajaya. Suka bebeno. Nak lompat bintang je rasa. Dekat kot ngan umah mau tak happy. Tak ada dah kena kuar umah gelap2, ambil anak-anak lambat. Kisahnya ada sorang kawan saya dapat transfer ke Putrajaya. Dia duduk kat Gombak. Susah le pulak dia nak urus anak-anak yang dah sekolah. So dia pun tanya nak tak tukar suka sama suka dengan dia. Macam-macam la halangan nak dapat tu, alhamdulillah berkat usaha Kak Zam lulus gak permohonan kitorang. Secara rasminya awal Nov aritu saya dah start kije di office baru. Semangat ko nak g kije. Office cantik. Haha.

Dua hari masuk office baru,tup tup Afham pulak demam. Dah EL. Anak tak sihat kan. Nak wat camne. Ha kisah anak tak sihat paanjaaang nak cite sambung entry lain. 

Ok bye. Tu je kisah yang konon bz bebenor. Haha. Jumpa next entry k.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...