Monday, September 22, 2014

Penyelesaian Botol Cepat Penuh Time Mengepam

Assalamualaikum

Standard storage botol 5 oz je kan. Alhamdulillah kekadang saya pam tu dapat la penuh 5 oz. Selalunya sesi pagi la. Pastu selalunya tengah-tengah  LDR tu la botol nak penuh. Kena stop lak nak tukar botol. Dah nak kena start balik. Bila start balik dah tak LDR la time tu.Nak LDR tu kena la tunggu lagi. Dua tiga kali jadi gitu. Ahdoyainye pun.

Penyelesaiannya saya tukar guna botol susu yang 9oz. Yang fit dengan pam Medela Swing. So selesai masalah.hehee. Dah tak yah tukar-tukar botol lagi time mengepam.


2 comments:

  1. boleh tahu botol ape ni.saya pun ada masalah botol cepat penuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. @diana rahman ~ Botol ni brand disney cuties.

      Delete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...