Monday, August 11, 2014

Majalah Pa&Ma Ogos 2014 : Edisi Khas Penyusuan

Assalamualaikum w.b.t

Citer ni dah agak basi. Tapi nak share gak. Majalah Pa & Ma bulan Ogos pun dah habis jual kot kat kedai. Kisahnya i ols masuk magazine Pa & Ma. Tapi bukan la front page ye. 

Time ni tengah cuti maternity lagi. Bulan 6 kot tak silap. Tapi dah abis pantang la. Yana #kedokian #morenian up kat wasap group, sape nak join photoshoot magazine Pa & Ma, keutamaan tuk bf mom. Sebab edisi berkenaan dengan penyusuan. Terus lelaju angkat tangan. hahaha. Pastu tanya Mr.Teddy dia pun bagi green light.

Pada hari kejadian sepatutnya Mr.Teddy yang teman. Tapi boleh lak dia ada meeting. Hoiiii kecewa hati ku ini. Pastu macam dah give up la tak nak join dah tak ada orang nak teman. Manja tak. Pang sedas. Tergerak lak tanye akak-akak dulu boleh teman tak. K.cik sudi nak teman kite. Yeah. Terubat balik kekecewaan hati. Nampak nau gile glam. Keke. 

Photoshoot in group. Nasib baik. Kalau tak mau keras kejung sensorang. Ai is shy shy cat. Tapi gile glam. Ha achaner tu. Buat in two group sebab ramai gak. Kitorang sampai awal, pastu Afham tidoq pulak. Kite join group lagi satu. Moh le tengok 'behind the scene' photoshoot Pa & Ma.

~Kecik-kecik dah masuk magazine eh si debot ni

Sementara tak ramai moh kite posing berdua dulu Afham. Afham dah ngantuk balik time ni.

Hari tu split dua group session. Yang ni group lagi satu. 


Yang ni group saya

Sempat posing dengan Aunty Mimy & Abam Fayel ensem. Afham dah nangis.


Bila dah keluar majalah hasilnya:


Jangan carik Afham kat sini. Sampai esok tak jumpa. Ni cover Pa & Ma Bulan Ogos 2014


Ni lah dia page nye. Ngeee. Cer carik tuan belog kat mana

Close up sket

Korang jangan lepaskan peluang dapatkan Majalah Pa & Ma Ogos 2014 ni kat pasaran tau. Edisi Ogos 2014 ni ada panduan lengkap berkenaan penyusuan susu ibu. Serious berguna tuk bakal-bakal ibu & ibu-ibu yang breastfeeding.




1 comment:

  1. wah..glamour tu..ramai yg suka baja majalah pama nie :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...