Friday, February 21, 2014

Ummies & Kiddies Shop

Assalamualaikum w.b.t

Start bulan Januari hari tu saya ada launching (wah kemain launching ko. Nak up je kan. bahaha) page kat fb untuk bisnes kecil-kecilan. Baru nak start je kengkawan. Tima kasih kat kengkawan lain dalam group wasap yang jadi inspirasi tuk buat bisnes gak. Dorang lagi dasat-dasat tau. So, jemput la singgah page : Ummies & Kiddies Shop yer kengkawan. Ummies & Kiddies Shop menawarkan pelbagai produk untuk ibu dan anak pada harga yang murah dan berpatutan.


.MOM.MATERNITY.BRASTFEEDING.KIDS

Meh cuci mata sket barang apa yang ada

AUTUMNZ MATERNITY WEAR






~Banyak lagi design menarik yang ada di page Ummies & Kiddies Shop. Harga dari RM 47.00 - RM 50.00 (exclude postage)~

AUTUMNZ COOLER BAG & ICE PACK


~Menawarkan pada harga rendah daripada harga pasaran~

~AUTUMNZ STORAGE BOTTLE~

~Menawarkan pada harga rendah daripada harga pasaran~

SKIPHOP BAG


Small ~ RM 20.00 (exclude postage)
Large ~ RM 25.00 (exclude postage)

DISNEY THERMO FLASK 500 ML

RM 23.00 (exclude postage)


 BANTAL DONUT 

Saiz :Diameter 40cm, tinggi 10cm
RM 50.00 exclude postage

 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...