Friday, February 21, 2014

IKEA SALE 20 FEB - 5 MAC 201

Assalamualaikum w.b.t

Topik hangat harini kat group wasap topik deko-deko umah. Pastu kebetulan dorang share yang IKEA tengah sale. Tak tau nak gembira ke nak menangis. Sebab tau dah cam tak boleh pegi.  hehehe. Serious tak sabar nak dapat kunci rumah. Nak mood on deko gak. Nak shopping barang umah skang pun cam x bape nak sesuai. Tak lama lagi nak sambut orang baru. So fokus tu lebih kepada preparation sambut orang baru. Apa yang kengkawan share kat wasap simpan dulu boleh jadi inspirasi idea nak deko nanti. hehehe. Dorang sume kreatip-kreatip kot. Banyak gile idea best. Korang memang terbahek.

Ok berbalik kepada IKEA SALE. So korang per lagi. Pergi la serang. hehehe. Start 20 Feb sampai 5 Mac 2014. Sape yang tengah nak masuk umah tu sesuai bebenor la kan.

Korang g la tengok sendiri kat website Ikea barang-barang apa yang sale. Confirm rambang mata punya. Saya dah g cuci mata. Cuci mata je la yang boleh pun..

 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...