Wednesday, January 29, 2014

Juara Masterchef All Star

Assalamualaikum

Siapa follow Masterchef All Star Malaysia sila angkat keyboard. Saya salah sorang follower tegar. jarang miss. Sanggup berebut tv dengan anak Masterchef punya pasal. Sabo je la kan. Masaknya macam masterchep tu idok jugak. 

So setelah berminggu-minggu melayan setiap episod, semalam final Masterchef All Star. Peserta muda Zamir telah dinobatkan sebagai Juara menewaskan Celina.Tahniah Zamir. Sekali lagi Celina kecundang di peringkat Final. Time season dia aritu kecundang di tangan Syura.

Saya agak Celina yang menang sebab prestasi dia every week. Tapi Zamir tak kurang hebat gak. Walaupun selalu masuk penyingkiran tapi makanan dia mesti yang terbaik tiap kali penyingkiran. Pastu dengar komen-komen juri masa episod malam tadi macam dah boleh agak la gak Zamir yang menang.


Sumber : website astrogempak


3 comments:

  1. samela kita......
    penonton tegar.....
    budak nie masak dengan idea yang bernas

    ReplyDelete
  2. tak dan follow masterchef yg ni.. yg lps je tgk.. maybe celina terbaik dlm memberi saingan, tp blm cukup baik utk jd yang terbaik.. gituu.. hihi..

    ReplyDelete
  3. Liza ~ kann...die kreatif

    Ieza~betul la tu...hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...