Tuesday, January 21, 2014

Erin (..life after "i do") First Giveaway

Assalamulaikum w.b.t

Ok hari ni nak join giveaway Erin pulak


Salam,

Are you ready?? Ok, get set go!!

TEMA GIVEAWAY


 Daddy and Baby Cool

SYARAT PENYERTAAN

Mode garang is on! keskes

1)  Follow blog ..life after "i do"

2)  Buat satu entry dengan tajuk Erin (..life after "i do") First Giveaway

3)  Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa) dan jangan lupa letak link blog ni dalam entry korang tu.

4)  Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, asyik muka korangggg je..hahahaha)

5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat dimata ko (itu contoh ye). Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat.

6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha

7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014.

8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan (paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu

9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja akan dapat hadiah ini

Hadiah GA.

******************************************************************

Untuk GA Erin ni saya pertaruhkan sekeping gambar Mr.Teddy n Afkar kat bawah ni. Pening gak nak pilih gambo. Sebab Afkar memang banyak nau gambar dengan Babah dia. Anak Babah katakan. Pikir punya pikir last-last pilih gambo ni. Naya saya kalau Mr.Teddy tengok gambo ni yang saya pertaruhkan. Bahaha. Gasak r.


Cool tak???

Sesi selfie bapak dengan anak. Mr.Teddy dengan muka duckface. Seksi u bibir tu. Afkar boleh g gelakkan Babah dia buat duckface. hahaha. Nampak nau bapak yang hover camwhore daripada anak ni. Afkar kalau everytime Babah ajak selfie dia layankan je sambil gelak terbahak-bahak. Sebab Babah dia suka buat muka pelik-pelik. 

3 comments:

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...