Thursday, December 26, 2013

IBU RAFIF FIRST GIVEAWAY

Assalamulaikum w.b.t

Hari ni nak join giveaway yang Ibu Rafif a.k.a Mimi wat. Mudah-mudahan ade rezeki Afkar. Amin.

Kat bawah ni syarat-syarat penyertaan. Moh baca dulu sebelum join.

Syarat2;
>Follow blog Mimi dlu. Ada kat tepi ni. Tekan je follow! DONE
>Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar. (Gambar paling best) DONE
>Terangkan la tentang situasi gambar tersebut. (Contoh anak tengah main piano baru beli guna duit bonus ke.lol) DONE
>Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen ye. (I akan check one by one) DONE

Itu saje! Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 (lambat lagi)


Ok gambar Afkar yang saya pertaruhkan kat bawah ni...chewah...


"Mana satu yerk nak pilih toys nak main ni Ummi. Afkar pening dah nak pilih. Macam-macam ada. Ada yang Ummi n Babah belikan. Ada yang dapat hadiah time birthday. Tapi haritu Ummi promise dengan Afkar nak tambah lagi toys kan Ummi...kan..kan...kan...Please Ummi...please...Ok2...Afkar promise Afkar kemas balik pas main. Ummi tolong sekali eh. hehee."


2 comments:

  1. Wow. Meriahnye tempat die main.. Hehee.
    Tq joint ga ye ;)

    ReplyDelete
  2. waaahhh byk mainan dia..
    gudluck :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...