Monday, November 4, 2013

OCTOBERIANS...

Assalamualaikum w.b.t

Entry agak basi ni. Kejadian 2 minggu lepas. Now dah masuk November pun. Family saya every month kan memang ada celebrate birthday beramai-ramai. So dah tiba la masa nak celebrate birthday Octoberians. Antara orang yang nak diraikan siapa lagi kalau bukan saya si tuan tanah kedaung ni. hehehe. Selain tu jugak celebrate birthday Along (abang sulung saya) n Faiz (anak buah saya).
 
Yang menjadi tuan rumah untuk sambutan kali ni adalah Alang (papa si Faiz). Menu untuk hari tu simple je tapi yummy. Steamboat n nasi goreng cina baik punya. Cake Red Velvet Secret Recipe. Kitorang sampai agak lambat walaupun umah dekat je. Orang Klang dah sampai baru kami sampai. Siang tu pergi merayap carik barang. Pastu balik rumah bujang tidur lambat bangun. So, lepas maghrib jugak la jadinya keluar rumah.
 
Selalu setiap bulan bagi n tengok je orang dapat hadiah. Ha kali ni kita pulak dapat hadiah. Teruja u olls. kekeke. Kalah Afkar Ummi punya excited tu. hehehe. Afkar pun dapat hadiah gak. Tetiap bulan dia memang akan dapat hadiah walaupun birthday dia bulan November. Makcik pakcik eh tolong belikan hadiah. Ahdoyai. Bulan ni punya birthday, sebab birthday Ummi dia sekali so dia pun sama sibuk menempel nak tiup lilin n potong cake. Sampai merajuk sepupu dia lagi dua orang, Abang Irfan dengan Kak Yang sebab Afkar dah conquer.
 
Tq kat family saya yang organize celebration ni. hehehe. Enjoy sangat. Ok la moh kite tengpk gambo pulak.
 
 
~Cake~
 
~Octoberians~

~Teruja ai dapat hadiah tau. hehehe~
 
~Budak excited xsabo suh tiup lilin~
 
~Orang dah abis tiup lilin baru dia nak tiup.~

 


5 comments:

  1. Best jugak kan!
    Tapi family sy jauh kalau nk buat.
    Sobs! Sobs! Sobs!

    ReplyDelete
  2. Yatie~Best...hehehe...kitorang ni pun sebab sume duduk dekat area Selangor, senang gak nak gathering=)

    ReplyDelete
  3. hmmm best.rara pon birthday oktober gak.tp xde surprise pon =(

    ReplyDelete
  4. oktober baby ye ...la sama la kita..hhehe..hepi belated dik

    ReplyDelete
  5. Rara~october gk eh. Sep sikit. hehehe. family saya every month memang ade celebrate bday reramai camni...

    K.my~sep sikit.hehehe. TQ k.my=)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...