Tuesday, November 26, 2013

Mommycha 1st Giveaway : Mommy&Baby moments.

Assalamulaikum w.b.t

Moh kite join beramai-ramai giveaway yang Mommycha buat (#Mommycha 1st Giveaway : Mommy&Baby moments.). Mana tau dapat hadiah pandorasamy. Eh. Micha jangan marah ha. hehehe. Sebab giveaway ni melibatkan gambo so memang i like la. kekeke. Walaupun gambo yang ok xbanyak. Afkar susah nak ajak bergambo!!! Macam Ummi gak pemalu. hahaha.

Ok2. Sebelum korang join. Apa kata korang baca dulu syarat-syarat yerk:-

How it work:

  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu. DONE
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar DONE
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing. Ni bior Micha judge. hehee
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.DONE. Click gambo Micha a.k.a Che Ta kat bawah.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. DONE
  • SATU gambar sahaja, okeh?DONE
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha! DONE
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini. DONE
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)


Ok dalam banyak-banyak gambar. Saya pertaruhkan gambar kat bawah ni.

Ummi n Afkar moments : Berdua sedondon otw nak pergi kenduri. Merah tak Mak Ngah. hehehe. Ummi with peace style n Afkar menyengih tayang gigi. Afkar si manja Ummi, awak la bestfriend Ummi, awak jugak la teman gaduh Ummi. Kita berkongsi moments gembira, tawa, riang, suka, duka, sedih, tangis bersama-sama. Awak la si penyejuk hati Ummi, pengubat duka lara. 

Esok 27 November -  Afkar dah dua tahun. Semoga membesar menjadi anak yang soleh. 

***********************************************************

Boleh baca entry penuh pasal giveaway ni kat blog Mommycha ok. Sila click gambo Mommycha kat bawah ni untuk link pasal giveaway ni.



1 comment:

  1. Kita singgah dari contest Mommycha 1st Giveaway...

    <a href="http://nora-rodahidupku.blogspot.com/2013/11/mommy-moments.html>http://nora-rodahidupku.blogspot.com/2013/11/mommy-moments.html</a>

    Jom singgah tempat kita pulak :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...