Wednesday, November 27, 2013

Afkar 2 years old. Happy Birthday!!!

Assalamualaikum w.b.t
27.11.2013 - Genap Afkar 2 tahun. Dah makin besor ni makin macam-macam perangai, keletah, aksi yang menguji kesabaran mencuit hati Ummi n Babah. Tak lama lagi nak jadi abang pun dah. Masih mengempeng dengan Ummi. Terutama kalau tidur malam. Siapa ada tips nak nak wean off meh share sikit. Mana tau leh try kat bujang sorang ni. 

Afkar anak kesayangan Ummi Babah...Dialah penyeri kala sunyi...Dialah penghibur kala duka...Dialah penawar segala luka...Dialah permata berharga...Dialah cinta hati kami..Selamat Hari Lahir yang Kedua Afkar. Semoga Ummi dan Babah terus diberi kesempatan untuk melihat Afkar membesar menjadi anak yang soleh, bijak, cerdik, terang hati, sihat tubuh badan, cergas, cemerlang dunia akhirat. Selalu dengar cakap Ummi Babah, patuh perintah agama ya sayang. Semoga Afkar sentiasa dilindungi kesihatan, keselamatan dan juga kesejahteraan.  Doa Ummi n Babah akan sentiasa mengiringi Afkar.

Gaya dah abang-abang sangat. Nak minum susu dah pandai tarik bantal sendiri, baring sendiri. Ummi n babah sayang Afkar sangat-sangat. Muahx


2 comments:

  1. Selamat Hari Lahir Afkar. Senoga menjadi anak yang soleh. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  2. happy birthday afkar. moga menjadi ank yg soleh n bijak2 selalu

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...