Thursday, October 24, 2013

AKASIA TV3 : Love You Mr. Arrogant

Assalamualaikum w.b.t
 
~Sumber : TV3~
 
Sekarang ni tengah hot drama Mr.Arrogant kat slot Akasia TV3 kan. Saya pun terjebak sekali. huhuhu. Sebelum ni Cinta Jannah. Tapi Cinta Jannah tak terjebak sangat sebab awal-awal tu follow pastu asyik berebut remote dengan Afkar sampai ter'miss' episode, jadi malas dah nak follow. Join le Afkar layan Mickey Mouse Clubhouse kat Disney Jr. Saya memang camtu, kalau dah miss episode malas dah nak follow. Cam drama Jodoh Itu Milik Kita, mula-mula layan pastu miss episode tak follow dah skang. Sib bek dah baca novel. Tapi xsure r novel dengan drama sama ke tak.
 
Sekarang ni Afkar dah sporting sket. Layan je Ummi nak tengok cite apa. AF ke drama ke layan je. Afkar pun kesian kat Ummi kot eh asyik kena layan cartoon je, pastu orang cite pasal drama nganga tak tau benda. hehehe. So, dapat le saya layan drama Mr.Arrogant. Cuma tu r timing tu tak berapa nak cun. huhuhu.
 
Saya suka heroin tu berlakon. Cute je. hehehe. Drama ni pun adaptasi dari novel. Saya dah baca novelnya. Setakat ni jalan cerita still sama. Harapannya dapat le layan sampai final episode. Frust kot dah layan-layan tup tup final tak tengok. huhuhu.

3 comments:

  1. tak sempat layan gak citer ni huhuhu sbb berebut ngan husben akak citer korea

    ReplyDelete
  2. Layan tapi tak heran sangat ter skip ker idak?

    ReplyDelete
  3. K.mimy~berebut dengan husben pulak.hehehe...

    Yatie~kalau termiss 2-3 episode xpe lagi, kalau banyak episode miss malas dah nak layan...



    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...