Monday, September 2, 2013

Miracle In Cell No.7

Assalamualaikum w.b.t
 
Semalam dah settle kemas rumah lepas tetamu balik, dah malam-malam tu layan TV tetiba teringat nak tengok satu movie korea ni kat Astro Best. Miracle In Cell No.7. Aritu tengok iklan macam best. Terus amik hp Mr.Teddy order satu. hahaha. Tengok movie pun main pakai order skang eh. Kemain.
 
~sumber~
 

Tengok dah sekerat jalan. Tapi tak kisah la pun kan. Kata Astro Best ko nak tengok bape banyak kali pun apa ada hal. Tunggu sampai expired je la tak boleh tengok lagi. hehehe. Mula-mula tu layan sensorang. Mr.Teddy tak settle2 lagi kije kat dapur. Bila Mr.Teddy dah settle semua kerja dia, dia pun join sekaki. Pastu dah habis terus sambung tengok part yang termiss awal-awal tu.
 
Gila sedih korang movie ni. Rasanya sepanjang movie tu kot saya menangis. Basah baju dengan air mata dan juga air hidung. Mr.Teddy boleh gelakkan. Sabo je la. Banyak betul pengajaran daripada cerita ni. Kasih sayang seorang ayah terhadap anak dia. Semangat setiakawan yang tinggi. Sikap orang lain yang nak mudahkan kerja masing-masing mengakibatkan orang yang tak bersalah teraniaya. Agak-agak dalam reality ada tak erk cerita macam ni. Kesian betul orang-orang yang teraniaya.
 

2 comments:

  1. x suka cter sedey sbb nnt banjir satu rumah he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...hati tisu...sekelab la kite...kekeke

      Delete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...