Friday, September 27, 2013

Diam ada makna

Assalamualaikum w.b.t

Last entry update pada 12 September 2013. Hari ni dah 27 September 2013. Lebih 2 minggu tak update. Apa ke malas benor. huhuhu. Banyak cite gak sebenarnya nak story mory. Tapi xtau la nape macam tak jumpe rentak nak update. huhuhu.
 
Minggu ni pulak empat hari straight tak masuk office. Ada kursus. Lagi la ke laut nak update blog. Nak blogwalking pun xsempat. Padahal dah install feedly tu. Konon nak mudahkan baca. Tapi smart phone kan kalau on data kemain cergas bateri nak abis. Grrrrrr. Kena beli power bank la ni jawabnya. So terpaksa off data sebab nak save bateri. Arini nak qada baca blog-blog korang=)
 
Ok ape lagi erk nak merapu. Korang tengok dah blank tetiba. Ahdoyainye pun. K la nak chowz dulu. Saya try la yerk kengkawan update kerap-kerap. Korang jangan lupakan saya tau. chewah. Macam le ade orang ingat sangat ko tu. hahaha. perahsantan betul.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...