Friday, August 2, 2013

Repeat Desa Balqis

Assalamualaikum w.b.t

Hari tu kan saya ada story yang kitorang akan beraya dekat Slim River dulu. Lepas tu turn rumah family saya di Klang. Taun ni ada tukar plan sket r. Tak beraya di rumah family kat Klang tapi...tapi...kitorang sekeluarga akan beraya di Desa Balqis yaw. Yeah. Excited ni. Mesti terasa suasana kampong kan. Tak pernah weyh seumur hidup merasa raya rumah kampung. Harap-harap la ada pelita bagai. Before ni kitorang pernah dah pergi ke Desa Balqis ni [entry]. Memang terbaik. Tu rasa excited sangat.
Raya ketiga nanti kitorang akan ke Melaka. Mak n Arwah Ayah memang asal Melaka. Kira tu kampong kitorang r. Raya tahun lepas kitorang stay kat Umang-umang chalet [entry]. Tahun ni kat Desa Balqis lak. Kitorang balik kampong kalau beramai-ramai camni memang akan sewa chalet. Sebab besar weyh family kitorang ni. Lebih mudah n selesa sewa chalet.

Saya memang dah jatuh hati dengan Desa Balqis sejak 1st time pergi. Sebab rumah kampong dia. Cantik sangat. Pastu suasana n pemandangan memang terbaik. So siapa yang nak merasa beraya suasana kampong cam kitorang ni moh ler kita ke Desa Balqis. hehehe. Korang tak caya cuba masuk website diorang ni : Desa Balqis website. Ha dah tengok gambar jatuh hati tak.

Semoga tahun ni saya, Mr.Teddy n Afkar sihat sejahtera hendaknya nak beraya ni. Doa banyak-banyak ni. Last year Afkar demam. Memang tak feel sangat la. Sian Afkar. Semoga apa yang kami rancang berjalan lancer dan dipermudahkan segala urusan.


2 comments:

  1. moga sihat n dpt kumpul duet raya banyak2.hehehe.selamat hari raya dear =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...