Tuesday, July 9, 2013

Burger Bakar Abang Burn

Assalamualaikum w.b.t

Last entry makan-makan sebelum ramadhan. hehehe. Dah lama mengidam erk...jangan pikir lain ha nak makan Burger bakar Bakar Abang Burn. Tengok review blogger mak aii terlioq tengok gambar. Paksarela Mr.Teddy layan gak bini dia ni ha makan Burger Bakar. tak nak sebarang burger bagar nak Abang Burn punya jugak. hahaha.
 
Sebenarnya xtau pun kat Kajang ni ha ada. Sekali K.Intan gang whats app gtau kat Sg Ramal rupenya ada. Kat Sg Ramal Food Junction. Dah tau ari-ari zikir kat Mr.Teddy nak g makan. Tertunai gak sebelum sambut ramadhan. hehehe. Eleh macam kan ler time puasa tak boleh makan kan. Boleh tu boleh tapi sure ramai time berbuka tu. Ni pun kitorang g petang.
 
Punya la terliuq sampai tersyasyul-syasyul ckp dengan Mr.Teddy. Nak cakap dengan dia "tengok gambar kat blog orang review terleleh-leleh air liur" sekali yang kuar dari mulut "tengok gambar kat blog orang review terliur-liur air leleh"kahkahkah. Kemain besar Mr.teddy gelak dengar bini die tersalah cakap. huhuhu


~Ok lepas dah hajat sebelum puasa~
 
 
Yang atas tu saya punya. Yang bawah Mr.Teddy punya. Meatball lupa nak amik gambo. Gile kekenyangan. Dah r  kelako sebab  xreti nak makan macam mana. Besar tol burger eh. hahaha. Siap suruh Mr.Teddy g amik pisau n garfu. Jeling-jeling orang sebelah relax je dorang ngap. Tak ada guna pisau garfu segala.kekeke.

2 comments:

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...