Wednesday, June 12, 2013

Naik F1 (lah sangat)

Assalamualaikum w.b.t
Lama gila tak update blog. Bersawang dah. Fuh fuh hembus dulu habuk. Banyak benda nak share tapi tak berkesempatan. So, hari ni free sikit marilah kita buat entry secara pukal. Yeah.
Korang tau tak kete yang masuk duit tu. Afkar dah 18 bulan kan tapi dia tak pernah naik kereta masuk duit tu walaupun sekali. Sian kan. So, kat Jusco kan ada kitorang pun nak bagi la dia try naik. Ingatkan dia takut ke apa tau selagi nan ado. Excited lagi adalah. hahaha. Siap tak nak turun boleh tak. Satu Jusco dengar jeritan dia. Siap ada amoi tu sampai tutup telinga dengar dia menjerit. Kuat tak kuat tu jeritan Afkar. Dah-dah la tu nak,  bagi orang lain naik pulak. Dekat dia je bape kali round. Terkebil-kebil orang lain nak merasa gak.
~Budak excited 1st time merasa~

~Tak habis lagi sengih tu~

~Macam pro tak...hahaha~

~Afkar with F1 (lah sangat)

~Tengok ha siap ushar orang sebelah lagi sambil buat muka "ko hado"~

2 comments:

  1. hahahaha...camne la perasaan jika kete F1 tue bole bergerak...haha
    suke =)followww...

    ReplyDelete
  2. @masni ~ confirm lebih excited...setakat goyang kiri ke kanan depan ke blkg pun dia dah suke...hehee=)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...