Wednesday, April 17, 2013

Perfect 365

Assalamualaikum w.b.t


Siapa tau app Perfect 365? Cer angkat keyboard... Saya baru terjebak dgn app ni setelah diperkenalkan oleh gang whats app. Best kot. Yang tak cantik leh jadi cantik. Yang tak gebu leh jadi gebu. Yang kertu boleh jadi muda belia. Yang kulit tak licin boleh jadi licin. Eh. Pastu boleh upload kat fb. Tak yah dah pakai produk kecantikan yang vogue d vass dan harga vavoom kavavoom. Eh lagi. Hahaha.

Tak ada r. Tak addict pun. Kekeke. Saja nak ngusik. Hehehe. Tapi serius ni ade orang terkantoi kata pakai produk xyz (bkn nama sebenar) sekali rupenye edit pakai app perfect 365. Tak yah menipu boleh tak. Kalau product ko tu bagus,bagus la. Kalau tak bagus tak bagus la. Senang cite. Tak yah nak edit bagai pastu upload kt fb pastu orang puji pastu komen ni la rahsia saya guna product xyz. Berminat sila pm saya atau sms/whats app 012-1234567. Padahal hakikat yang ado!!!

Macam-macam hal. Fikirkan dan renung-renungkanlah berkat tak rezeki yang ko dapat tu kalau keje menipu. Bagi family makan tu hoiii. Nauzubillah.




No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...