Tuesday, April 2, 2013

Anak Bapak

Assalamualaikum w.b.t

Si kecil ni sekarang best friend betul dengan babah dia. Kalau nangis nak apa-apa mesti jerit Babah. Menangis nak minta tolong pun Babah. Balik dari umah BS masuk bilik carik Babah. Merajuk la Ummi macam ni. Anak Babah sungguh ler kamu ni eh. Cari ummi time nak 'nen' je.

Tengok ni ha. Dia terjaga dari tidur panjat atas Babah. Babah tepuk-tepuk boleh dia sambung tido atas dada babah. Babah dia sampai call saya minta tolong. kekeke. Tapi sebelum tolong, Ummi ambil gambo dulu. hehehe.

Pastu dia dah terjaga, sambung balik tidur celah ketiak babah.Boleh??? Tapi saya alihkan atas bantal lepas tu sebab takut leher sakit lak.

Tengok ha. Best friend Babah ni. Berkepit je.

Ok Ummi. No camera please.







1 comment:

  1. haaaa sama la mcm anak dara akak... nak nenen jer cari akak uhuksss

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...