Friday, February 1, 2013

Mengidam jeng...jeng...jeng (la sangat)

Assalamualaikum w.b.t

 Sape mengidam weyh sape???saya la yang mengidam. Mengidam amende. Ehem ehem ada isi ke? Tu la korang kan asal mengidam je ada isi. Bukan la tapi coming soon eh. Kalau dah rezeki tak tolak.

 ok sebelum korang berprasangka lebih jauh meh r kite straight to the point je. Saya mengidam jam Baby-G. Girl's generation edition. Wah perasan muda belia sangat kan.kekeke. ni la dia penangan naik lrt hari2,pastu terpampang beso2 iklan jam mau tak jatuh hati dah salahkan billboard lak 

Bila dah ngidam tu saya pun luahkan la kat Mr Teddy yang saya nak jam tu.Chewah. Cakap direct je xde berbunga2 bagai "Dy, i suka la jam baby g. Yg girl's generation edition tu. Nanti anniversary u blanje i jam tu yerk." Ha ko memang xde berkias2 kan. Kekeke.

Sabtu tu kitorang g Mid Valley sebab ade orang teringin durian crepe. Mr Teddy la tu. Die bukan mengandung eh tapi MENGANDUNGi lemak.Hehehe. Pastu boleh lk Mr.Teddy terus offer carik jam. Wah biar betik. Kita nak as anniversary punye present la. Mr Teddy kata xpe die bagi in advance. Ape lagi kan. Tak toleh2 belakang dah la kan. Kang ditarik offer tu muncung sedepa. Hehehe.

 Pergi kedai jam terus tanya Baby G ade tak. Girl's generation edition. Mesti orang kedai tu ingat saya 'kipas susah mati' girl's generation. Kahkahkah. Lantak le. Bukan...bukan...tidak sama sekali. Dorang pun saya tak kenal. Tapi sangat suka dengan design jam tu.Carik2 jumpa la jam idaman hati tu. Tapi banyak nau sampai tak tau nak pilih. Rambang mata. Ko memang kan airen. Finally pilih gak yang berkenan. Thanx Mr Teddy belanja kita jam. Love u so much. Dah dapat terus senyum sampai telinga. Bila pakai terus rasa muda 10 tahun. pang diri sendiri

Mine =)

ni la iklan yg sy tengok hari menbuatkan saya tergoda...kekeke

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...