Tuesday, February 19, 2013

Bibik Lambung Bayi

Assalamualaikum w.b.t
 
Rasanya skang ramai yang dah tahu pasal kes bibik yang lambung bayi tu. Kecoh betul sekarang ni kat fb mahupun blog. Saya tengok video tu kat Berita tv3. Menjerit-jerit tengok video tu sebab rasa kejam betul la bibik tu. Tergamak die buat baby macam tu. Ingat tebar roti canai ke. Baby bernyawa kot. Tak ada hati dan perasaan ke. Kenapa kejam sangat. Mr.Teddy pun geram tengok. Isk siapa la yang xsakit hati tengok. Hope pihak berkuasa pandang serius bab ni dan ambil tidakan sewajarnya.
 
Ya ALLAH Ya tuhanku, sentiasa peliharakanlah  keselamatan,kesejahteraan dan kesihatan anakku. Jauhkan daripada perkara tidak diingini. Amin.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...