Wednesday, December 26, 2012

Afkar's First Bicycle

Assalamualaikum w.b.t

Setelah hampir sebulan birthday Afkar berlalu baru semalam Ummi n Babah sempat belikan hadiah. Busy nau Ummi n Babah awak Afkar.kekeke. Hadiah yang orang bagi kat Afkar kebanyakannya toys. Baju bajan n kasut pun ade gak. So semalam Ummi n Babah menambah koleksi toys Afkar. Dah lama dah aim nak beli. Tapi memanjang tak sempat. Dah berapa kali gak Afkar test drive tapi Ummi n Babah tak beli-beli. Finally semalam Afkar dapat juga apa yang Ummi n Babah hajatkan as 1st year birthday present.

~Test drive dulu before beli~



~Melawat Kawasan~


Semalam kami meronda Alamanda dengan Afkar naik basikal ni best la jugak. Baru beli dekat Manjaku Bdr Baru Bangi terus rasmi kat Alamanda. Happy je dia duduk dalam tu. Pastu buat muka "like a boss" sangat tau. Being recommended la jugak kepada sesiapa nak beli. Luas la sikit pemandangan dia. hehehe. Memandangkan Afkar still tak pandai kayuh lagi so Babah la yang jadi tukang tolak. Afkar jadi boss besar. hehehe. Bila dah pandai kayuh nanti boleh cabut yang kat pinggang tu n handle yang Babah pegang. So kiranya boleh guna long term la jugak ni. Lepas ni boleh meronda dekat taman pulak. Kitorang beli brand My Dear. Ada button tuk play lagu. Lagu biasa-biasa je la pun. hehehe. Dekat Manjaku ada sale sekarang ni so g la grab cepat-cepat. Ada macam-macam pilihan ada.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...