Monday, September 10, 2012

Kisah Raya 2012 - Gambar Raya

Assalamualaikum w.b.t

Dah nak habis raya baru nak upload gambo raya. Ada budak tu walaupun demam gambar tetap banyak. Kalahkan Ummi tau. Ummi tak banyak pun gambo. Babah lagi la. hahaha. Tak pe...tak pe bagi chance kat orang first time beraya. hehehe. Sila click gambo untuk tumbesaran berganda yerk. hehee

~Persiapan before raya : Daging, limpa, hati untuk rendang rempah or rendang mak janda anak 10 sukati saya bagi nama sebab cam iklan petronas tapi tu janda anak tujuh, rendang ayam, ketupat~

~Sesi bersalaman~

~My big family~



~Family potrait. Kopiah Afkar senget dah. Keje Babah la tu~


~Lepak atas tilam Vono Mak anjang~


~Si manja Ummi~


~Mulut melopong tengok apa ntah~



~Proses untuk tidur si budak kecil yang manja~


~Bergambar dengan ibu kesayangan. Rambut Mr.Teddy serabut.Isk isk. Afkar kasut lagi seblah dah tercabut~

 ~Berposing dengan Onyang~
~Amboi hensem anak ummi eh~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...