Thursday, July 19, 2012

Group Whats App

Assalamualaikum w.b.t

Dah beberapa bulan group ni ditubuhkan. Whats app xleh add reramai, so ahli pun x ramai. Saya sangat suka group ni sebab kitorang boleh share apa2 sahaja. Oot pun tak pe. Sesetengah group kat FB x boleh oot kan. Nanti kena peringatan la segala. Siap ade ajar cara nak comment camne.huhuhu. Kekadang kita yang first time jadi mak ni mana la tau ade group lain kan yang berkaitan. Tu yang semua nak tanya. Sekali OOT tidak dibenarkan.

Kat group ni adalah sukahatikorang la nak up ape2 topik walaupun asal diwujudkan dari satu group 'tett' kat FB. Pasal bf ke, solid food ke, babywearing ke, perkembangan anak-anak ke, kira semua la lump sekali dalam satu group. Hahaha. Response dari group member memang cepat. Sebab tu saya suka tanya diorang. Sharing adalah berdasarkan pengalaman masing-masing.

Baru-baru ni kitorang ada lah buat meet up kat IKANO. Kat playgym tingkat atas sekali. Meraba gak la nak mencari sebab kitorang tak familiar sangat IKANO. Selalu gi Ikea je. Saya pun angkut la Mr Teddy n Afkar sekali. Sambil mak-mak bergossip sambil anak-anak main-main. Tiga orang ahli je tak dapat turun. First meet up ok la gak. Borak-borak santai gitu. Jom tengok gambo. Sila abaikan saya yang gemuk itu. Huhuhu. Jelez dengan Pizah. Badan slim melim walaupun dah ada anak dua.

~From left : K.Intan, K.Qim, Zam, Wana, K.Rozie, Me n Fiza.~
Tiada dalam gambo : K.Has, K.Zetty n K. Jujue

2 comments:

  1. menariknyer ada group gini yg bley share mcm2 menda...

    ReplyDelete
  2. K.Lia mmg best pun...dah la sume satu kepala...seronok sharing info...

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...