Monday, July 2, 2012

ELC Blossom Farm Sit Me Up Cosy

Assalamualaikum w.b.t

Masih ingat entry saya before pasal shopping online. Punya la gigih mencari ELC Blossom Sit Me Up Cosy tu through online. Siap berbulan lagi kena tipu. Rupanya kat area rumah saya ni ada satu kedai yang jual ELC ni. Kat Wafa Closet, Bndar Baru Bangi. Harga saya beli RM135.

~Sumber : Google Image~

Rupanye bendealah ni kena isi ingin. Struggle Mr.Teddy tiup. Tapi tak kembang-kembang. Saya tiup lagi la tak kembang langsung. hahaha. Kebetulan hari Sabtu tu family saya ada buat birthday celebration untuk bulan Jun tengok adik saya ade guna pump untuk pump belon. Lebih kurang cam kat bawah ni la pumpnya. So kitorang pinjam pump tu untuk pump bendealah ni.

 
~Sumber : Google Image~

Gambar tak sempat nak amik sebab ngah excited. huhuhu. Pas dah siap pump tu terus letak budak kecik Ejoy Jr. Tapi cam tak berapa nak stabil sangat la. Kena letak bantal kat lubang tengah-tengah tu. Budak ni dah la tak duduk diam. Jadi tinggi sangat. Maybe kena kurangkan sikit angin tu. Pastu cakap dah kat Mr.Teddy kena stand by beli pump  macam ni.

Sekarang ni toys Ejoy Jr. makin bertambah. Penuh dah ruang tamu Ummi dengan permainan dia. Sian Ejoy Jr, ruang tamu yang sekangkang kera tu la jadi tempat mainan dia. Tak macam orang lain yang berlomba-lomba nak menghias bilik mainan anak masing-masing. Ruang kat rumah sekarang ni terhad tuk tujuan play area khas Ejoy Jr. InsyaALLAH kalau ada rezeki lebih kat rumah sendiri nanti boleh dipertimbangkan kot play area ni.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...