Friday, April 20, 2012

Jemput-jemput Cinta

Assalamualaikum

Tajuk entry nak vouge the vass je eh. Ok sila bertenang ni bukan tajuk movie baru yang pelakonnya adalah aaron aziz k. Hehehe

Hari tu Mr.Teddy buatkan pancake a.k.a jemput-jemput. Ntah le dia kata pancake tapi saya tengok cam jemput-jemput je. Tak kisah le tu. Yang penting sedap. Hahaha.

Bentuk jemput-jemput tu comel sangat. Dalam hati terdetik gak wah jiwangnya husband aku ni. Terharu je rasa dia buat untuk saya. Hati dah berbunga-bunga nih. Sekali tunjuk kat dia. Dia macam blur-blur. Dia pun xperasan bentuk tu. Chess terus bunga menguncup balik. Hohoho. Ke saya sorang je perasan bentuk dia cam bentuk love. Ntah. Cer tengok...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...