Wednesday, April 25, 2012

Bila Ariani Sale!!!!

Assalamualaikum w.b.t

Semalam baru cerita nak tambah koleksi tudung Ariani, hari ni dah selamat pun membeli belah dekat Ariani. Ariani buat sale separuh harga. K.jah officemate saya pemborong tegar Ariani yang inform Ariani ada buat sale. Dia tanya nak g tak. Setelah menimbang-nimbang n minta permission Mr.Teddy. Mr.Teddy bagi green light saya pun pegila time lunch tadi. Rambang mata dibuatnya. Sebab 1st time kot masuk Ariani jumpa tudung harga RM 40 ++. Pastu tudung yang biasa harga RM 100++ semua jadi separuh harga. Mau tak berpinar mata nak memilih. So, kengkawan jangan ketinggalan dengan sale menarik ni=). Kalau tak silap sampai 30 APril. Isk rasa nak tambah lagi la tudung. huhuhu. Nanti nak ajak Mr.Teddy pulak la.

3 comments:

  1. perrrgghh.. harga tudung ko dah setaraf kain2 aku dah nih... hihii.. pekate ko belek2 tudung yg aku jual.. seploh engget je beb.. tudung 4 segi.. hahahha

    ReplyDelete
  2. ko jual tudung ape...bawal ke...sedap x kain...aku fail sket bab tudung bawal ni...selalu senget benget kalau tak betul2...hahaha...Ariani senang...sarung sudoh...

    ReplyDelete
  3. alaaa.. tudung2 yg org dok salu pakai nih.. tudung bawal printed.. contohnye, ko tengok kt blog nih (link kt bawah).. aku jual RM10 je..

    http://tudungshawlhijab.blogspot.com/2012/01/february-tudung-bawal-printed-rm29.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...