Tuesday, March 20, 2012

Trend Membaca & Menulis

Assalamualaikum w.b.t

Entry express before balik. Nak jugak update entry. hahaha=) Saya perasan sekarang trend blogwalking saya dah berubah. Kalau time bujang dulu jarang bebenor blogwalking. Kecuali blogwalking blog member-member yang kenal je. Tak pun jadi silent reader je tuk blog yang best-best. Bila update entry pun ntah apa-apa. Chewah macam la sekarang tak ntah apa-apa Pastu bila dah nak kahwin start blogwalking blog b2b cari idea-idea untuk wedding. Memang best time tu. Banyak gila idea yang segar-segar n best-best. Update entry pulak semua pasal wedding je. NNNNNNNNNNNNN now sejak bergelar ibu saya sangat suka baca blog para ibu terutama mereka yang bf. Seronok baca journey orang lain dalam bf n mendidik anak masing-masing. Selain dapat menaikkan semangat gak untuk terus bf=)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...