Tuesday, March 6, 2012

SURPRISE

Dear my LOVEly hubby,

Thanx a lot for the surprise. Terharu sangat. Sehingga meleleh air mata dan air hidung. hahaha. Memang betul-betul surprise hingga luar jangkaan i. Unexpected. Tak sangka my hubby ni pandai gak buat surprise=)

I tak ada apa nak bagi u. I hanya ada rasa cinta, kasih sayang yang dicurahkan untuk u sorang je. Lupa pulak u kena share dengan si hero kecik tu. hehehe. Tapi apa pun u tetap nombor satu di hati i=). Alhamdulillah kita harungi kehidupan bersama yang sungguh indah ni. Moga kebahagiaan kita berkekalan ke akhir hayat. Amin.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...