Wednesday, March 21, 2012

Baby Seat

Assalamualaikum w.b.t




Nak tanya pendapat kengkawan please. Ejoy Jr. sekarang dah pandai angkat badan sendiri macam nak duduk tu. Kalau kita sandarkan dia pada dada, dia tak suka mesti tolak nak bangun n duduk. Persoalannya boleh ke erk bagi dia duduk dah. Tadi borak-borak dengan my friend dia kata baby yang berumur tiga bulan lebih (umur Ejoy Jr.) belum boleh bagi duduk. Tak elok untuk pertumbuhan tulang belakang. Sebenarnya baru bercadang nak belikan Ejoy Jr. kerusi cam kat bawah ni. Tapi kalau tak boleh duduk lagi tak jadila nak belikan. So mommies yang berpengalaman apa pendapat korang yerk. Please tolong advise. Thank you.








3 comments:

  1. airen..blm boleh ddk...if die nk ddk biarla scr smulajadi.at least 5 or 6 bln br blh ddk.

    ReplyDelete
  2. okies liza...thanx for the advice=)

    ReplyDelete
  3. ade yg ckp 3bln ke atas dh ok,..tp kene pakai yg baring tu la..mmg xsesuai pun klau trus bg yg duduk.tp lg elok kalau 6 bulan ke atas la..

    singgah2 my blog & singgah2 my salon rambut :)

    salam kenalan :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...