Thursday, February 23, 2012

PELUPA

Assalamualaikum w.b.t

Lately ni saya mengalami syndrome pelupa yang kronik. Sampai risau Mr.Teddy. Mr.Teddy duk tanya la saya ok ke tak. Tapi dalam tu duk gelakkan saya gak. Dia kata baru anak sorang dah jadi pelupa.


Haritu saya lupa nak simpan balik EBM Ejoy Jr. yang dah beku. Selamat mencair la jawabnya. Sayang 5oz. Saya susun semua stok frozen EBM dalam container. Tapi stok yang saya terlupa tu tak letak dalam container lagi. Normally dah beku baru saya masuk dalam container. Selalu malam-malam akan keluarkan stok frozen EBM tuk dicairkan. Saya pun letak la stok tu kat atas meja. Kesudahannya lupa nak masuk balik.huhu. Time Mr.Teddy bersiap nak pergi kerja pagi esoknya dia yang perasan. Adoyai.


Hari ni pulak saya tertinggal kunci rumah time hantar Ejoy Jr. Terpaksa la Mr.Teddy lari balik hantar kunci. Masa hantar kunci dia dah buat muka pelik. Macam tak percaya yang saya akan tertinggal kunci kot. Huhuhu. Yang bestnya saya tak perasan pon saya tertinggal kunci. Dah sampai rumah dengan confidentnya seluk poket. Dang!!! Tak ada kunci. Kuar rumah lak sehelai sepinggang. Hp pon tak bawak. Patah balik g nursery Ejoy Jr. pinjam hp akak tu message Mr.Teddy. Sib bek kat situ tak ada kerja kosong, kalau tak boleh saya apply. Lama gak tunggu Mr.Teddy. Kebetulan dia ada kerja. Tunggu je la dah silap sendiri kan.hahaha.


Adoyai baru anak sorang kot. Dah jadi pelupa yang amat. Huhuhu.


Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...