Friday, November 18, 2011

Sales di Akhir Tahun

Assalamualaikum w.b.t



Dah nak akhir-akhir tahun ni banyak betul sale barangan baby kan. Memang dugaan. huhuhu. Hari ni sampai 20hb kat Mid Valley ada Maternity & Children Expo. Pastu 26-28 Nov ada Littlewhiz.com Warehouse Sale kat Setia Alam. Poney pun ada buat promotion kat SACC Mall pada 19-30 November. Sambung pulak Pureen Stock Clearance Promotion 3 - 4 Dec. Tak ketinggalan One Baby World pun buat sale gak daripada 15 Nov - 2 Jan. Pergh makan hati.

Dalam keadaan sekarang, saya tak pasti Mr.Teddy nak bawak saya ke tak tempat-tempat sale ni. Saya rasa tak akan. Saya nak pergi pasar malam pun dia tak bagi turun kereta. Dia rela sorang je turun kereta. Dia risau kalau bersesak-sesak dalam ramai-ramai orang tu. Ni yang sayang lebey ni. Muahx. Tapi banyak berjalan kan elok Dy. hehehe. Owh part-part sale tak kisah banyak berjalan. Nak pergi office tak larat nak bawak diri. Serious dalam keadaan sekarang saya memang dah tak larat nak jalan. Rasa sengal kat bahagian bawah. Memang jalan slow habis la. Daripada duduk nak start berjalan tu ambil masa sikit la. Saya pause sekejap pastu start jalan. Bila dah jalan dah ok sikit. Semua orang saya tanya memang rasa cam tu ke atau saya sorang yang rasa. Risau gak kan. Response semua saya terima positive. Memang macam tu keadaannya bila baby dah engaged. Ya ALLAH moga urusan saya dipermudahkan dan semuanya selamat. Amin.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...