Wednesday, November 2, 2011

Rindu...

Rindu nak update blog pasal wedding preparation - Dah tak leh nak update sebab dah selamat jadi mak buyung pon.hohoho. Secara tak langsung menyebabkan update pun kurang. Sebab tak banyak benda nak share.


Rindu nak baca Majalah Pengantin - Serious rindu. Kekadang rasa gatal je tangan nak beli Majalah Pengantin yang suatu ketika dulu menjadi pojaan hatiku Padahal tak follow sangat pun guide yang dibagi . Tapi menyampah bila ada yang pandang semacam walaupun time tu baru pegang je Majalah Pengantin Diorang pelik kot, dah mak buyung pon nak baca Majalah Pengantin.


Rindu nak surf tenet cari update pasal wedding preparation - Kekadang terbabas gak. Tapi cepat-cepat click buttan 'X' sebab makan hati tengok idea yang segar bugar sekarang ni Napa la time wedding saya tak kuar lagi trend nih hohoho


Rindu nak buat DIY - Chewah...padahal tak banyak pon DIY tapi nak poyo macam banyak.hahaha.


Cepat la adik-beradik saya yang bujang-bujang ni menamatkan zaman bujang diorang. Tak sabar nak curah idea gak. Chewah cam 'good-good' bagus-bagus je nak bagi idea kan. hohoho.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...