Wednesday, November 16, 2011

36 weeks sudah...

Assalamualaikum w.b.t
Last Saturday pergi check up 36 weeks. Overall hasil daripada check up tu ok. Urine ok. Blood pressure ok. Air ketuban ok. Alhamdulillah baby sehat dan aktif=). Kepala baby pun dah engaged. Doktor kata kalau by this week due pun should be ok.

Keadaan diri so far ok. Cuma selalu sakit kaki terutama kat bah. tapak kaki. Berulang ke toilet tak payah cerita la. Memang kerap. Tak kira la besar ke kecik ke. hehehe.

Pastu saya dah start minum air bunga Fatimah. Amik kat kakak ipar. Bunga ni boleh guna berulang kali tau. Keringkan lepas guna, n boleh guna untuk next baby. Time tengok mula-mula pelik je. Macam akar kayu. Bila direndam, bunga akan mengembang. Saya baca banyak khasiat nyer tau dengan izin ALLAH. Air selusuh Atuk dah buatkan. Nanti dah nak ke hospital baru minum. Kita berusaha, ikhtiar dan tawakal. Selebihnya kuasa ALLAH. Apapun saya sentiasa berdoa moga urusan saya dipermudahkan dan semuanya selamat. Amin.

Baju baby dah siap pack. Last week balik rumah kena bising dengan akak-akak saya sebab tak pack barang lagi. hohoho. Menjerit diorang bila saya cakap baru siap basuh. Diorang cakap patut dah simpan dalam keter siap-siap dah. Cuak plak rasa. Balik Bangi terus packing n masuk dalam kereta siap-siap.hehehe.

2 comments:

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...